Features

Se nogle af de ting du kan med Orderstep

Herunder kan du se nogle af de muligheder du har med Orderstep.

Branded PDF

Branded PDF

Fjern Word for dine tilbud og lav flotte PDF’er, der følger dit brand. Sørg for, at alle dine medarbejdere har adgang til det nyeste skabelondesign og at dine kunder altid får den samme oplevelse med at få tilbud fra dig.

Opfølgninger & TODO's

Opfølgninger & TODO's

Glemmer du at følge op, eller har du ikke overskud til det. Gør det nemt for dig selv, og lad Orderstep huske de ting, du skal gøre. Alt du skal gøre er blot at oprette dit tilbud i Orderstep, eller lave en hurtig note om kunden. Så minder Orderstep dig om at følge op, så du ikke glemmer det. Det er mindre end 2 minutter af din tid, for ikke at skulle bekymre dig om det!

B2B Webshop

B2B Webshop

Træt af ikke at have en online løsning, eller bare betale for meget for den, du har i dag. Eller måske vil du slippe for manuelt at skrive alle dine ordrer, og bruge din tid på noget andet. Så tilbyder vi dig en B2B webshop, hvor du kan gøre det nemt for dine kunder at bestille dine produkter og endda give dem adgang til alle dine produkter. Måske har du noget, de har brug for, men vidste du ikke, at du havde?

Automatisk abonnementskørsel

Automatisk abonnementskørsel

Træt af manuelt at fakturere dine kunder hver måned? Med Orderstep kan du automatisere den tilbagevendende faktureringsproces. Tilføj en betalingsgateway eller leverandrøservice og opkræv pengene automatisk fra deres kort eller konto. Slip besværet og brug tiden på noget andet.

Automatisering

Automatisering

Vi elsker automatiseringer, så vi forsøger altid at gøre tingene så automatiske som muligt. F.eks. når du sender dit tilbud, kan du planlægge automatisk afsendelse på enten en ordre eller faktura, når tilbuddet er godkendt. Du kan endda sende kunden direkte til betalingsgatewayen og få betaling med det samme. Bruger du abonnementer, så kan du oprette dit abonnementet, så snart tilbuddet er godkendt.

Kundeportal

Kundeportal

Med vores kundeportal har dine kunder altid adgang til alle de tilbud, ordrer og fakturaer, du har delt med dem. Så de har en nem måde at finde ud af, hvad de bestilte hos dig sidste gang. Her kan de også godkende tilbud og chatte med dig om ordren. Det er en fantastisk måde at interagere med dine kunder på og få dem til at føle sig engagerede i din virksomhed.

Få pengene automatisk

Få pengene automatisk

Undgå at bruge tid på at rykke kunderne. Sørg for at du automatisk får dine penge ved at bruge kort betaling eller Leverandørservice. Vi sikrer, at du altid ved hvornår pengene kommer, så du kan være proaktiv overfor dine kunder.

Integrationer

Integrationer

Man kan ikke gøre alt alene, derfor integrerer vi i Orderstep til mange forskellige systemer, som kan gøre arbejdet endnu nemmere for dig. Ved at data automatisk kan hentes eller sendes til andre systemer du bruger. Så slipper du for manuelt arbejde, ved at data altid er tilgængelig når du har brug for det.