Referencer

Lyt ikke bare til os, læs hvad vores brugere siger

Vi går den ekstra mil for vores brugere, hør eller læs selv herunder hvad de siger. Her finder du alle de anmeldelser, vi har fået fra vores brugere, gode som dårlige. Du kan også kigge på Trustpilot, Google mv.

Jeg har prøvet flere systemer, Orderstep funker

Før i tiden gik mange leads tabt, på grund af besværlige programmer. Med Orderstep er der nu 100% styr på kunde emnerne, og vi kan mærke en klar forøgelse i omsætning.
Derudover integrerer Orderstep med E-conomic, så vi har nu kun brug for 1 system i processen: lead-tilbud-ordre-faktura.
Super simpelt og effektivt system
Kan 100% anbefales

Fra Trustpilot

Kevin Christensen

Kevin Christensen

CEO
Weldingdroid

Ville ønske vi havde Orderstep noget før

Vi er netop blevet oprettet i Orderstep og det eneste problem er, at vi ikke er blevet oprettet noget før. Med hjælp fra Lars har vi fået oprettet vores egen tilpassede tilbudsskabelon som vi nu kan sende ud til vores kunder. Lars har været en kæmpe hjælp i standardiseringen af vores tilbudsskabelon og har støttet os hele vejen igennem processen. Orderstep gør det super nemt for os, at tracke de tilbud vi har sendt ud, sende påmindelser samt holde styr på alle vores kunder og produkter.

Fra Trustpilot

Mads Anton

Mads Anton

Co-Founder
Valentin Content

Stigefabrikken.dk var en de første…

Stigefabrikken.dk var en de første kunder hos Orderstep og vi er super glade for både brugervenligheden, supporten og muligheden for at være med til at udvikle Orderstep.

Vi er indtil videre rigtig glade for Orderstep i både Danmark, Sverige og Norge.

Fra Trustpilot

Thomas Sonne Arvidson

Thomas Sonne Arvidson

Teamlead - Salg og Service
Stigefabrikken

arrow left
arrow right