Gør det nemmere for dig selv
og dine ansatte

Få styr på hele kunderejsen. En veldesignet, elegant og intuitiv brugerflade gør processen både nemmere og mere inspirerende.

Beregn tilbud lettere, hurtigere og uden manuelle indtastningsfejl

Med orderstep får du brugervenlig software, der optimerer tilbudsprocessen og giver dig mere tid til din forretning. For selvom din proces er din egen, og dit produkt er unikt; kan det digitaliseres, automatiseres og optimeres, så vejen fra kunde til loyal kunde optimeres.

Erstat statiske PDF’er med en dynamisk tilbudsskabelon

Året er 2021 og vi mener, at PDF-tilbud der e-mailes frem og tilbage mellem dig og dine kunder hører fortiden til. Lange emailtråde er ikke effektivt og er kun med til at gøre din tilbudsproces mere uoverskuelig. Undgå også, at dine prislister havner i de forkerte hænder.

Med orderstep kan dine kunder LIVE forespørge ændringer i tilbuddet (“Jeg vil gerne have 2 mere af x” eller “hvad koster det at få leveret med fly i stedet for skib?”) samt genbestille hele eller dele af tidligere accepterede tilbud og dermed øge gensalg.

Øg konverteringsrate og vær med til at fremtidssikre din virksomhed

Når du beregner og udsender tilbud med Orderstep, akkumulerer din virksomhed værdifuld tilbudsdata. Når denne data, sammen med branchedata, køres igennem ordersteps motor kan vores software komme med anbefalinger til, hvordan dine tilbud skal sammensættes for at øge sandsynligheden for at vinde tilbuddet.

“orderstep har optimeret vores tilbudsproces, og gjort det hele meget nemmere”

Julie Albertsen,
Adm. Direktør i Videx Danmark

Lær af dine data

Dine tilbud gemmer på en enorme mængde af data. Lav dine tilbud i orderstep og opnå indsigt i, hvordan du kan optimere din forretning på produkt-, sælger- og kundeniveau.

Scroll to Top