Orderstep gør tilbudsgivning og opfølgning nemt og struktureret for hele dit team gennem en enkel og intuitiv brugerflade.

Tilbudsgenerator

Et innovativt tilbudssystem

Orderstep er markedets førende tilbudssystem, som hjælper hele teamet til nemmere og hurtigere tilbudsgivning og opfølgning – så I kan fokusere på at lukke flere tilbud. Med Orderstep slipper I for Excelark, PDF, lommeregnere, en fuld email indbakke og en rodet kalender. Vi har samlet det hele ét sted for en optimal arbejdsdag.

Sammensæt tilbud på få minutter

En af de mest tidskrævende rutineopgaver for en sælger er, at de skal sammensætte tilbud – men sådan behøver det ikke at være. Med Ordersteps smarte tilbudsskabelon kan I vinke farvel til Excelark, PDF, lommeregnere og lange mailkorrespondancer.

Med Ordersteps smarte tilbudskabelon kan I nemt sammensætte og tilpasse tilbud til jeres kunder. I vælger de produkter, kunden ønsker, og så regner tilbudsskabelonen det hele sammen for jer. Efterfølgende kan I nemt og hurtigt tilpasse tilbuddet, hvis der skulle være ændringer til det.

Tilbudsskabelonen er tilpasset jeres virksomhedsidentitet, så jeres kunder nemt kan kan se, hvad tilbuddet indeholder, og hvem der har sendt det.

tilbudsprogram screenshop

Gå aldrig glip af et salg

Med mange tilbud i luften kan det være svært at huske det hele, men det resulterer ofte i en rodet kalender, som man hurtigt mister overblikket over. Med Oderstep får I et integreret CRM system, der sørger for, at I altid har overblikket over jeres leads og kunder. Her kan I også opsætte opfølgningsnotifikationer, så I aldrig går glip af et salg.

Slip for tidskrævende rettelser ved tilbudsændringer

Kundeportal™ er en integreret chatfunktion, hvor jeres kunder nemt og hurtigt oplyse jer om ændringer til tilbuddet, så snart I har sendt det. Det sparer jer ikke kun for en masse tid, men forbedrer også opfølgningen og oplevelsen for kunden. I Kundeportal™ kan kunderne også acceptere tilbuddet, og genbestille hele eller dele af tidligere accepterede tilbud. Nemt og hurtigt.

Lær af jeres tidligere tilbud og salg

Jeres tilbud gemmer på en masse data og viden, som kan optimere jeres virksomhed. Den data sørger vi for at gemme for jer, så I kan lære af jeres tidligere salg. Med Orderstep får I derfor også anbefalinger til, hvordan jeres tilbud skal sammensættes for at øge konverteringsraten.

Med Orderstep får I et samlet overblik i jeres personlige dashboard, så hele teamet kan blive endnu skarpere på deres tilbudsgivning i fremtiden.

Book en demo og få mere tid

Book en uforpligtende demo og hør mere om hvordan Orderstep kan optimere jeres virksomhed, og give hele teamet mere tid til at fokusere på jeres salg.

Lær af jeres data og bliv endnu skarpere på jeres tilbudsgivning

Jeres tilbud gemmer på en enorm mængde af data, som kan optimere jeres virksomhed. Med Orderstep får I et samlet overblik i jeres dashboard, så hele teamet kan blive endnu skarpere på deres tilbudsgivning i fremtiden.

Scroll to Top